Kezdődik….!!! Intersport IV. Országos Szabadidős Squash Bajnokság

Kezdődik….!!!

Intersport IV. Országos Szabadidős Squash Bajnokság

 

Ismét elérkezett a megmérettetés pillanata! Igen, igen… kezdődik a Squash OB. Mindenki, aki kedveli a squasht – játszani, nem csak nézni – az most jól figyeljen!

Idén - ami valójában jövőre -, már negyedik alkalommal rendezünk szabadidős játékosoknak, vagyis Nektek országos selejtezésű squash bajnokságot. Jó, nem? Együtt fejlődünk. Mi a szervezésben és lebonyolításban, Ti pedig a játék színvonalában. Olyannyira igaz ez, hogy ahogy mi is egyre inkább tudunk és kell, hogy figyeljünk a hivatalos sportági szakszövetségre (MFSZ), ők is figyelnek ránk, és Rátok is! Többek között emiatt is elég sok újítás lesz idén. Tehát.

Szeptember elsejével elkezdődik a 4. OB, hivatalos nevén Intersport IV. Országos Szabadidős Squash Bajnokság.

Az első selejtező Budapesten, a Griff Squash & Fitness Clubban lesz, szeptember 1. napján.

De, mivel nem titkolt célunk a sportág népszerűsítése, az idén sem maradunk ismert média személyiségek nélkül. A számukra szervezett verseny augusztus 31-én kerül megrendezésre, szintén a Griffben. Tavalyiról:

A Szabadidős Squash Kártya idén is szinte kötelező, vagyis rengeteg kedvezményt vehetsz igénybe vele.  A kártya kiváltása mindössze 5.000 Ft, ami tartalmazza:

  • az egyéves versenyengedélyt,
  • az OB fordulóira 50% kedvezménnyel, míg a
  • döntőre 33% kedvezménnyel nevezhetsz vele
  • az összes InterSport áruházban 10% kedvezmény
  • kizárólag Szabadidős Squash Kártya tulajdonosoknak kéthavonta egy nagyobb Intersportos akciós hétvége
  • Figyelem! Szabadidős Squash Kártya nélkül is el tudsz indulni a versenyeken!
  • További információk: http://amatorsquash.hu/page/a-szss-versenyengedelye-szabad

 

Nevezési díj: Ezen a téren a legfontosabb módosításnak azt tekintjük, hogy minden, azaz a nevezési díjak teljes egészében a rendező klubnál maradnak. Így, ha indulsz a versenyen, a klubodat is támogatod!

 

 

Selejtezők helyszínei, időpontjait megtaláljátok weboldalainkon folyamatosan frissítve – esetleges változtatások előfordulhatnak.

 

Szabályok: e téren is nem mellékes változások kerülnek bevezetésre! A MFSZ-szel egyetértésben szeretnénk, ha a rendezvényen valóban szabadidős játékosok indulhatnának, és nem kizárólag az esélytelenek nyugalmával…

  • Figyelem! A versenyen azok indulhatnak, akik jelenleg nem szerepelnek a magyar illetve más squash ranglista férfi 180. és női 30. helyénél jobb helyen.
  • További módosítás, hogy az első 4-4 helyezett (férfi és női kategória) jövőre nem indulhat, viszont ajándékba kap egy 10.000 Ft értékű 1 éves hivatalos versenyengedélyt a szövetségtől.
  • A teljes versenykiírást megtalálod weboldalunkon: http://amatorsquash.hu/page/iv-orszagos-szabadidos-squash-bajnoksag...

 

Nemzetközi versenyszervezők lettünk!

Már a kezdetektől hangsúlyozott célunk, hogy a szabadidős játékosok számára ugyanazt a szervezettséget honosítsuk meg a sportágban, amit a hivatalos versenyzőknél tapasztalhatunk. Ennek pedig nem mellékes része a nemzetközi megmérettetés lehetősége. Ez sokak szemében álomnak tűnt. Azonban… számunkra olyannyira nem az, hogy már túl vagyunk az első ilyenen. Eddig Cambridge csapatát fogadtuk itt a Griffben, és hamarosan megyünk visszavágóra is hozzájuk. Erről képek és infó: https://www.facebook.com/BudCamSquashTeamTournament és http://amatorsquash.hu/page/bud-cam-2012-osz-versenykiiras

Egyelőre további érdeklődőink vannak Hollandia és Jersey (UK) felől. Amennyiben Titeket is érdekelhet a magyarországi, vagy a külföldi részvétel jelezzétek elérhetőségeinken!

 

Szilágyi Gábor és Czeglédi Tamás

 

Szabadidős Squash Közösség

 

Web: http://amatorsquash.hu

 

E-mail: info@amatorsquash.hu

 

Csatlakozz Hozzánk Facebook-on: https://www.facebook.com/amator.squash

 

 

Megtekintések: 282

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Szabadidős Squash Közösség –nak.

Csatlakozzon a(z) Szabadidős Squash Közösség hálózathoz

© 2019   Created by Szabadidős Squash Sportegyesület.   Működteti:

 |  Szólok  |  Használati feltételek