Sztárok mérték össze fallabda tudásukat!

Idén első alkalommal rendezték meg a Griff Squash Clubban a Media Squash Kupát, melyen sztárok mérték össze fallabda tudásukat. A versenyen részt vett: Nagy Adri, Béres Anett, Szunai Linda, Gesztesi Máté, Rippel Feri és Viktor, DJ Dominique és Tereh István. Rendhagyó módon azonban több játékos is szeretteivel együtt érkezett. DJ Dominique-ot Szávay Ágival, Gesztesi Mátét menyasszony kísérte el, Szunai Lindának pedig édesanyja szurkolt. A hölgyeknél Linda, míg az uraknál Tereh István lett a győztes! A rendezvény háziasszonya a Miss International Hungary győztese, Ötvös Brigitta volt!


A megszokott fantasztikus hangulatban zajlott az idei Média Squash Kupa, melyre hazánk sztárjai már előre készültek. Gesztesi Máté, Béres Anett, Szunai Linda és Tereh István a verseny előtti hetekben sűrűbben járt le a terembe, hogy a legjobb formáját hozza a mérkőzés napján. A hírességek a pályabíró szerint is nagyon sokat fejlődtek tavaly október óta, így már szinte profi meccseket vívtak. A hölgyek döntője Béres Anett és Szunai Linda között igazán izzasztóra sikerült, hiszen szinte már presztízs, ki nyeri a játékot. Tavaly Sarka Katát előzte meg Linda, és a nyertes pozícióját szerette volna megtartani. Egy nehéz meccs végén sikerült is győznie. A férfiaknál Gesztesi Máté és Tereh István vívott csatát az első helyért. A két híresség már játszott együtt, így tudták, hogy nehéz meccsre kell készülniük. Pár pont különbséggel Tereh István nyert, de Máté megfogadta, hogy a következő alkalommal nem kap ki!

A kupát annyira komolyan vették a sztárok, hogy többeket szeretteik is elkisértek, hogy drukkoljanak nekik. DJ Dominique-kal teniszcsillag párja, Szávay Ági jött el, de jótanácsokat nem adott, mert elmondta, hogy a fallabda és a tenisz két különböző sportág, más-más technikával. Az eredményhirdetés után azonban egy pingpong meccset vívtak, mert elárulták, mindketten imádják azt a sportot is!
Gesztesi Mátét menyasszonya, Magdi támogatta, aki hangosan lelkesítette szerelmét, majd vigasztalta a vereség után. Szunai Linda édesanyja nagyon jól fallabdázik, így profi tanácsokat tudott adni lányának, aki érkezésekor elmondta, hogy nyerni szeretne. A kívánsága teljesült, hiszen győztesként állhatott a dobogó legfelső fokára. A nyerteseknek a Miss International Hungary győztese, Ötvös Brigitta adta át a kupát. Ő Magyarország eddigi legsikeresebb szépségkirálynője, hiszen tavaly a Japánban rendezett világversenyen a 4. helyezést érte el.

A szervezők ősszel is megtartják majd a versenyt, amire valószínűleg addigra már profin játszó sztárok mérik össze tudásukat!

Megtekintések: 109

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Szabadidős Squash Közösség –nak.

Csatlakozzon a(z) Szabadidős Squash Közösség hálózathoz

© 2019   Created by Szabadidős Squash Sportegyesület.   Működteti:

 |  Szólok  |  Használati feltételek